Be your Greatness

Bianca & Bert

Your Journey

Consciousness & Co

Het leven verloopt zelden zoals je denkt. Het ene moment zit je in een flow en is alles fijn en mooi én het andere moment sta je ineens voor een uitdaging.

 

Maar hoe je hiermee om moeten gaan hebben we vaak niet geleerd. We beseffen steeds meer dat de buitenwereld effect op ons heeft, maar hoe zit het met jouw gedachten, gevoelens en emoties? Zij bepalen hoe jij naar een situatie kijkt.

 

Leven vanuit bewustzijn is leven vanuit de verbinding met jou. Is weten dat jij niet je gedachten bent en dat echte vrijheid, inspiratie en dankbaarheid in jou zit! 

 

Empowering you to Change Anything & Everything
you'd like to Change in your Life....

~ Access Consciousness ~

What if Life is about having Fun? Are you?

Bert Wagenaar

Geboren in Friesland in een gezin met nog 2 oudere broers ben ik de jongste. Waarbij mijn vader gehandicapt was en kampte met constante zenuwpijn. Ik was als jong mannetje al gewaar dat ik niet teveel wilde zijn. Mijn moeder die het gezin gaande hield en mijn vader die genoeg had aan zichzelf. Maar ondanks dat vloog ik eigenlijk vrij eenvoudig door het leven heen.

 

Dit veranderde toen ik naar Groningen ging om te studeren (ALO) en ik echt op mezelf was aangewezen. Onzekerheid kreeg de overhand en ging mijn onzekerheid maskeren door drank en drugs. Dit zorgde voor veel shit… Rond mijn 35e had ik een fikse depressie, enorme schulden en een drank- en drugsverslaving achter de kiezen.

 

Als er iets is dat het leven me heeft laten zien, is dat we veel sterker zijn dan we denken. We zijn zoveel meer capabel en denken vaak dat we het allemaal in ons eentje hebben te doen. Maar is dit waar? Voor mij niet.

 

“Je hebt het zelf te doen en je hoeft het niet alleen te doen”

 

Als ik naar mijn leven kijk wat ik nu heb en hoe het was?! Jeetje, wat een verandering. Als ik dit allemaal heb weten te overwinnen? Dan kun jij dat ook. Alles is werkelijk waar mogelijk. Ook voor jou lieve JIJ. Het is niet te laat.  You’ve got this! Ik empower je dan ook graag om jouw leven een boost te geven en werkelijk op de rit te zetten.

 

Are you in?

Leer van Gisteren, Droom van Morgen & Leef Vandaag

~ Quote Bert ~

Onze top 3 classes

Jonge vrouw met donker haar, witte blouse en een strohoed houdt met twee handen haar hoed vast

Foundation Class

Ontdek wie je werkelijk bent en stap in jouw kracht…

 

Laat oude programmeringen en overtuigingen los & Be You!

Licht getinte vrouw met een lichtgroene bandana in haar haar houdt haar handen tegen elkaar voor haar gezicht met de ogen gesloten

Access Bars Opleiding

Ervaar de zachte kracht van Access Bars… 32 drukpunten op je hoofd.

 

Laat energetische blokkades los en herstel de balans tussen lichaam en geest.

3 Day Body Class

Ontdek alles over de helende kracht van aanraking.

 

Herstel de verbinding met het lichaam en activeer het zelfgenezend vermogen.

You are what You are looking for!

Bianca Andeweg

Een zondagskind, zo noemen mensen mij wel eens. Alles lijkt haar mee te zitten, maar achter die lach en die grote ogen zit ook een ander verhaal….

 

Als klein meisje was ik een echte wervelwind. Open, spontaan, vrolijk, nieuwsgierig, een echte flapuit, een wildebras en ook een tikkeltje onhandig 😉

 

Ik had grote dromen over later, wat ik zou worden en over een gezin met kinderen. Dit liep allemaal even anders; extreme zwangerschapsmisselijkheid, drie miskramen, een doodgeboren zoontje en één prachtige zoon Tim.

 

Afleiding zocht ik daarna in mijn werk. Carriere maken, voorbij gaan aan alles wat ik voelde. Doorgaan, niet opgeven was mijn motto. Tot mijn lichaam er van de ene op de andere dag ineens mee stopte. Letterlijk kon ik niks meer vasthouden. 

 

De tijd stond ineens stil…. Wie ben ik? Wat wil ik? Het was tijd om mijzelf te leren kennen. Begin 40 en ik had geen idee wie ik was of wat ik nou echt wilde. 

 

Ik kwam erachter dat ik heel gewaar ben. Ik pik gedachten, gevoelens en emoties heel makkelijk over van anderen. Ik sta altijd aan, heb oneindig veel energie en dat komt er soms allemaal tegelijkertijd uit. 

 

Ik besloot het roer om te gooien en alles los te laten…. de zekerheid van mijn baan en mijn huwelijk. Er was nog zoveel meer te ontdekken…. Nu geef ik trainingen, ontmoet ik mensen over heel de wereld die pijn en trauma hebben meegemaakt, die heel gewaarzijn en soms het idee hebben over te lopen. Ik mag een bijdrage zijn, een wervelwind in hun en mijn leven!

 

You are the Only One who can Limit your Greatness!

~ Quote Bianca ~ 

onze top 3 tools

Van wie is dit?

Maakt je hoofd overuren? Gaan er voortdurend gedachten door je hoofd?  Wist je dat 98% van de gedachten, gevoelens en emoties niet van jou zijn? Je pikt ze op en denkt dat ze van jou zijn.   Met deze tool creëer je meer rust in je hoofd!

Barriers Down

Je barrières omhoog houden kost veel energie. Door je barrières naar beneden te doen en jezelf energetisch groter te maken (Expand) ontstaat er meer ruimte voor jou en wordt de intensiteit van wat je gewaar bent minder. Ervaar meer ruimte en gemak voor jou!

Disconnect you

De hele dag door pikken we energieën op. We pikken iemands angst, pijn of verdriet op alsof het van ons is. Disconnect helpt je om de energetische lijntjes  met de ander los te maken, zodat je niet langer overspoeld wordt door alles wat je gewaar bent.

Ontmoet Gary Douglas & Dr. Dain Heer

De Founders van Access Consciousness

Inspirerend, uitdagend,  uitnodigend, stimulerend… Gary Douglas & Dr. Dain Heer.

 

Tijdens hun Classes, Calls en gratis youtube filmpjes nodigen ze jou uit om andere mogelijkheden te gaan zien. Om jouw bewustzijn te vergroten en een leven te creëren dat werkt voor jou.  

 

Ze bieden praktische tools, body processen en informatie zodat jij weer in je kracht komt te staan en gewaarzijn krijgt op wat jij wil kiezen in jouw leven!

 

Be the You, that You are ~ Dr. Dain Heer

Get in touch

Heb je nog vragen of wil je even met ons sparren over een Class of een Sessie en welke bijdrage dit voor jou of jouw Business kan zijn?

 

Neem gerust even contact met ons op. We vinden het leuk om je te ontmoeten!

Man met kort donker haar en blonde vrouw houden een boomtak vast en kijken erover heen

Kom in contact!